גרסה להדפסה
עדכוני RSS

אהבתם את הכתבה?

עוד בנושא

OUTGames: זהב וארד לספורטאים ישראלים

גור רוזן ודן אלמגור זכו בזהב בריקודים סלוניים, ספורטאית ישראלית זכתה בארד באופניים. עוד במשחקים: ישראלים שוחחו עם לבנונים

יום שישי, 4/8/2006

הישגים לספורטאים ישראלים ב- OUTGames: גור רוזן ודן אלמגור, צמד רקדנים ישראלים, זכו במדליית זהב בתחרות הריקודים הסלוניים למתחילים שנערכה ביום חמישי במסגרת המשחקים המתקיימים בימים אלה במונטריאול, קנדה. ספורטאית ישראלית זכתה במדליית ארד במרוץ אופניים נגד השעון. לעומתם, יובל חץ לא זכה בינתיים באף מדליה, אולם הגיע למקום השישי בקבוצת הגיל שלו באחת מתחרויות האופניים. רוזן גם יודע לספר על מגע בין ספורטאים ישראלים ולבנונים שהשתתפו בתחרויות.

רוזן אמר כי "למקום השלישי הגיע, אם אני לא טועה, זוג מהולנד. אני הייתי בטוח שאנחנו נזכה במקום השני, כי אמרו לנו שבטח נזכה בארד או בכסף, אבל המנחה הקריאה במקום השני שמות של זוג הולנדי נוסף ואז דן התחיל לקפוץ. אמרתי לו לעמוד ולא לזוז. אז המנחה אמרה: במקום הראשון, כל הדרך מישראל, גור רוזן ודן אלמגור". רוזן סיפר כי "התרגשנו ושמחנו, כי עשינו את זה, ועוד ביום כזה.... אחר כך ישבנו לאכול וראינו את ה- CNN". לדבריו, "יתר הזוגות היו בשלב יותר מתקדם של ריקודים מאתנו. אנחנו רוקדים בערך חצי שנה".

רוזן הוסיף כי אלמגור והוא היו שמחים וגאים לייצג את ישראל: "התרגשנו מאוד והיו הרבה אנשים שדיברו עברית ואמרו לנו כל מיני דברים כמו לכסות את השלט עם שמה של ישראל בניילון כשאנחנו הולכים ברחוב, כי אי אפשר לדעת איך אנשים יגיבו. בזמן ההופעה, בתוך האולם, כל הזמן היה לנו מגן דוד, לבשנו כחול לבן, כל הזמן הלכנו על זה שאנחנו מישראל". הוא סיפר כי במהלך השבוע הוא היה מוטרד כי "יש לך 20 שופטים ואתה לא יודע עד כמה הם יצליחו לנתק את מה שהם חושבים על ישראל מהריקוד".

רוזן סיפר כי עניין המלחמה המתנהלת בין ישראל לחיזבאללה לא פסח גם על ה- OUTGames: "התלהבו שיש ישראלים אבל כל הזמן הרגשתי מתנצל בגלל האירועים", אמר. "בילינו עם אנשים וכולם שאלו אותנו איך זה לחיות בארץ, אם כי לא שמעתי ממש ביקורת על מדיניות ישראל. כל הזמן שאלו אותנו איך אנחנו מרגישים לנוכח המלחמה, מה המצב בישראל וכו'...".

במונטריאול שוהה בימים אלה משלחת של ספורטאים גאים מלבנון, שאמנם לא מתחרים ב- OUTGames, אבל השתתפו בטקס הפתיחה. "היה לנו קטע עם הלבנונים", סיפר. "הם עמדו לידנו בטקס הפתיחה. רצינו להצטלם אתם. כל הלבנונים הסתכלו בעיניים מפוחדות ואמרו שהם צריכים לדבר עם האיש שאחראי עליהם. האיש שאחראי אמר: או קיי, אבל בלי סמלים ישראליים ובלי מדיה. אז התנפלו עלינו מצלמות. כשהמצלמות סיימו - איחלנו הצלחה אחד לשני והתחבקנו עם הלבנונים. זה הרי כנס של הומואים שמחבר בין מדינות". רוזן סיפר כי הנציגים הישראלים הצטלמו גם עם נציגים מלזים ופקיסטנים המשתתפים בתחרויות.

משחקי ה- OUTGames עתידים להסתיים מחר (שבת).

פרסום ראשון: 03:00 | 4/8/2006 עדכון אחרון: 23:30 | 4/8/2006.


כתבו תגובה
4/8/2006  03:00     -  ל"ת   s
4/8/2006  06:30     -  עמוס   גאווה
4/8/2006  08:30     -  סתם עברתי בסביבה   מי רוצה להמר איתי.....
4/8/2006  14:27     -  אורי ר   הרבה יותר מעניין
4/8/2006  18:42     -  סתם עברתי בסביבה   זכיתי בהתערבות- זה כתוב בYNET
4/8/2006  10:55     -    כמה ביקורות
8/8/2006  20:48     -  גור רוזן   שאלות לגיטימיות - והתשובות בהתאם
4/8/2006  14:13     -  קובי   יופי שגור סוף סוף מצא מה לעשות עם עצמו :)
8/8/2006  20:50     -  דן חן   נו, שוין...
4/8/2006  19:10     -  ברק עטר   ברכות, מזל טוב
5/8/2006  09:23     -  פחחחחחח   גם כן "ספורט", ריקודים סלוניים....
7/8/2006  01:53     -    ולקטרג זה ספורט יותר טוב?
8/8/2006  20:51     -  שי כהן   ללא נושא